P03

Tack för en bra cup i helgen!

Publicerad 2016-10-24 09:09
Tack alla killar för en härlig fotbollshelg i ett Nyköping som hade svårt att visa sig från sin bästa sida.. Vädergudarna bestämde tydligen att köra ett klassiskt sen-oktober väder med ihållande regn och +5 grader i dagarna 2.

Förutsättningarna var givna i denna vår första 11-manna cup (Riktig fotboll :-) ) 3 gruppspelsmatcher och bara ettorna och bästa tvåan i de tre grupperna gick till slutspel.

Första matchen möter vi Ängby: Vi märker snart att detta är en match vi ska vinna och efter både bra och lite mindre bra perioder så vinner vi komfortabelt med 4-1.

Andra matchen mot IFK Nyköping : Helt annat motstånd , fysiska snabba offensiva spelare som hotar oss med genomskärare i djupled under hela matchen. Vi står stundtals upp mycket bra men vi får kapitulera och matchen slutar 2-4!

Söndagsmatch och sista gruppspelsmatchen. Vid vinst med 2 bollar och vi skulle gå till slutspel. Vi ställs mot lokallaget BIS Nyköping (bissarna). Vi börjar strålande. Vi får press på dom och 1-0 till oss kommer efter nick på hörna! Vi har även en straffsituation där domaren av någon anledning blåser för bissarnas fördel ..

Bissarnas lagmaskin vaknar efter detta. De höjer tempot och sätter oss under hög press. Vi får svårt med passningsspelet då vi inte har den tid vi behöver. Det klickar helt enkelt inte för oss och vi ser stundtals lite vilsna ut i positioner och spelet kärvar. Det rinnner iväg och efter en fin reducering så slutar det med förlust med 2-5.

Cupen är över för oss och vi får äta lasagne och åka hemåt.

Det är ett härligt gäng killar som vi är övertygande hade en rolig helg tillsammans.

Tack till:

* Föräldrar som åkt ner och bistod med skjutsande / hejande / fixande med incheckning och utlåning av paraplyer mm
* Kjell för allt roddande med/runt cupen / torktumling och för scouting av motstånd. Well done!

Johan och Tomas

Johan Olsson
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub