P08
Md p08 margretelund united
Md md p08 skaansta  kerstorp

Sista matchen spelad innan sommarens uppehåll!

12 jun, 2019
Sista matchen innan sommaruppehållet blev en knapp förlust mot Djursholms FC. De två första perioden dominerade Djursholm och fick snabbt ett par enkla mål. Våra grabbar visade bra vilja och kom tillbaka rejält och gick upp till oavgjort men till slut fick Djursholm in det avgörande målet. 5-4 blev slutresultatet. Nu ser vi fram emot höstens matcher. Ha en fin och härlig sommar tills dess. Ledarna

Två förluster och en oavgjord!

19 maj, 2019
I veckan spelade vi mot Djurgården vid Sportcentrum . Bra och tuff match där vi oturligt tappade en poäng i slutet. 6-6 blev det till slut, i det stora hela var det ett rättvist resultat. Bra kämpat... Vi hade inte lika mycket tur i en av helgens matcher mot Sollentuna. Matchen var spelmässigt jämn men Sollentuna hade turen med sig och kunde vinna med 5-3. I vår söndagsmatch mot Djursholm blev det också en knapp förlust, 1-2. En tuff motståndare, så det var ändå ett hedersvärt resultat. Killarna börjar spela bättre och bättre. Den nya planstorleken kräver att man rör sig mycket och hjälper sina lagkamrater. I alla matcherna såg vi en del riktigt bra spelförflyttningar och kombinationer. Kul. Nu ser vi fram emot nya spännande matcher nästa helg.

Vinst mot Norrtulls SK i helgens match!

12 maj, 2019
3-1 blev resultatet när vårt blandlag med Skånsta tog ytterligaren en seger. Den här gången var det Norrtulls SK som fick se sig besegrade. Nästa match är nu på tisdag den 14 maj mot Djurgården. De som inte är med och spelar då kommer att träna i hop med Skånsta. Samma tid och plats som vanligt, se träningsinbjudan.

En förlust och en vinst!

5 maj, 2019
I helgens matcher blev det en vinst och en förlust. Det blev en andra vinst för vårt blandade lag med Skånsta. Den här gången fick var det Täby Fk 32 som fick känna på en förlust. 5-1 till ÅBK Blå. Bravo. Vårt eget lag hade det tuffare mot ett annat Täby lag, FK 21. Här blev det förlust med 1-5. Det märks att de nya reglerna ställer till det lite för spelarna och det lag som har kommit längre i hur man ska spela på en mindre plan har ett övertag. Vi får träna mycket på att ständigt vara i rörelse och hjälpa varandra under våra kommande träningar.

Första matchen i St Erikscupen avklarad!

28 apr, 2019
Igår, lördagen den 27 april. Spelade vi den första matchen för året och även den första matchen tillsammans med Skånsta. Våra representanter Jonathan, Samuel, Malte, Edvard, August och Vincent gjorde tillsammans med Skånstaspelarna en kanonmatch mot Djurgården. Vinst med 14-0!!! Nu ser vi fram emot kommande matcher. I princip är det match varje helg till slutet på juni. Kolla in kalendern och kom ihåg att svara på matchinbjudan innan onsdag varje vecka.

Organiserad utomhusverksamheten är tillåten igen!

15 jan, 2021
Smittskydd Stockholm har uppdaterat sina riktlinjer och föreningsledd organiserad träning utomhus är tillåtet fr o m 16 januari under förutsättning att det sker enligt Folkhälsomyndighetens råd. Från och med den 18 januari börjar länets kommuner att successivt öppna de utomhusanläggningar som tidigare hållits stängda. I övrigt gäller de skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som Folkhälsomyndigheten publicerade den 14 december.
Md stora coop logotyp b

Ny storsponsor & samarbetspartner 2021!

18 dec, 2020
VI välkomnar Stora Coop som sponsor och ser fram emot ett fantastisk samarbete 2021.

Idrottshallar stängs från och med den 19/12.

18 dec, 2020
Med anledning av de nya riktlinjer som presenterades idag har Österåkers kommun stängt samtliga idrottshallar med start lördag den 19 december fram till och med den 24 januari.

Laget spelade inga matcher säsongen 2021.

Laget spelade inga matcher säsongen 2021.

Md united
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross
Md pulsenjpeg
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md accez
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md 001
Md 001
Md kamababjjgruppen01
Md logo doker liten
Md 001
Md d ckteam
Md rosella
Md cropped metonik logga fr eps redigerad 1 1
Md stadfixarna logo 2012
Md nylogo
Md ywc redigerad 1
Md  kersberga kakelshopen
Md fix media
Samarbetspartner
Md arnbergs
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md woody  kersberga
Md kerstins logotype svart
Md autocar 2  team autocar
Md pelican logo
Md  kersbergavaxt130x80
Md allaway logo med text
Md sk rmklipp
Md glcny
Samarbetspartner
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
ÅBK´s nya cafeterialeverantör.
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub