P03

Vår verksamhet

ÅBK P02-03 är en grupp Pojkjuniorer med runt 35 glada spelare som älskar fotboll och vill ta reda på hur långt dom kan nå med sin fotboll. Både klubb och lag är i grunden byggda på sunda värderingar. Fr o m 15 års ålder ingår vi i ÅBKs Pojkjunior verksamhet

Vi bedriver vår fotbollsverksamhet inom ramarna för den inriktning som tagits fram av föreningen i "Kompassen" (se www.akersbergabk.se)
Där slås bl.a fast att träning och matchning görs nivåindelat i syfte att spelarna ska få träna/spela med/mot spelare på ungefär samma nivå för att kunna fortsätta att utvecklas på bästa sätt i sin egen takt.

Alla som själva vill och som tränar regelbundet ska spela i ett lag som motsvarar den nivå man för stunden befinner sig på. För att få speltid i matcher bör man under högsäsong (mars-oktober) regelbundet och över tid delta i minst ett par träningstillfällen per vecka, samt delta minst en gång per vecka under lågsäsong. Eftersom en del inte sysslar med någon vinteridrott kommer ett flertal träningstillfällen per vecka att erbjudas även under vintern. Allt annat lika väljs alltid spelare till matcher som har högst träningsnärvaro.

2018 kommer P02-03 att träna tillsammans som en grupp och spela med två lag på olika nivåer i Sanktan P15-16. Gränserna mellan dessa lag är något flytande och rotation mellan lagen kommer fortsatt att förekomma. I förekommande fall kommer vi erbjuda spelare som bedöms mogna att både träna och spela matcher med våra Herrjuniorer.

Målvakter kommer att få specialträning minst en gång per vecka.

På detta vis hoppas vi även i fortsättningen kunna erbjuda alla som vill träna och spela fotboll med oss en plats i ÅBK, oavsett vilken ambitionsnivå eller potential man har med sin fotboll. Vi står för BÅDE bredd och topp, inte antingen eller.

Vill du veta mer om ÅBK P02-03 är du välkommen att kontakta Tomas Kranén på tomas@kranenfamily.com eller någon av de övriga tränarna (se kontakter)

Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub