F2012

Ny kollektion från Stadium!

Publicerad 2021-10-14 19:41

Nu vill vi från Åkersberga BK officiellt gå ut med en nyhet som kommer gynna såväl föreningen som er medlemmar! Från och med januari 2022 kommer vi att byta kollektion hos Stadium med ett stort antal fördelar. Flera produkter som ni kan beställa via Stadium idag tar upp till 8 veckor att få till sig, och med detta byte kommer lovar leverantören att minska denna tid till 3–5 dagar, inklusive tryck!

Detta har många fördelar;

  • 1.Leverantören lovar att leveranstiden kortas ner från sju till åtta veckor för vissa produkter till ett par dagar för majoriteten av våra produkter.
  • 2.I dagsläget beställs de allra flesta produkterna av en lagledare eller förälder som måste hämta produkterna i Täby för att sen delas ut. Med den nya kollektionen ska alla kunna beställa produkterna direkt hem till dörren, till postombud eller fortsatt för att hämta i butik.
  • 3.Leverantören utlovar att samtliga produkter kommer att finnas i lager i Sverige, med undantag för någon eventuell produkt som kan finnas utomlands.

Detta kommer däremot innebära att vi lämnar den nu svart/gröna designen, då denna kombination tillverkas på beställning och är grunden till den långa leveranstiden. Vi kommer istället att gå över till Adidas utbud med svart/vit som bas.

Prisbilden på produkterna kommer vara ungefär densamma, och nu siktar vi på att ha kvar denna kollektion ett par år. Vi kan tyvärr inte gå ut med bilder på kollektionen ännu, då den inte är officiell hos Adidas. Så fort vi har möjlighet kommer vi att lägga upp detta på vår hemsida och i övriga sociala medier!

Viktigt är att matchtröjorna inte kommer att förändras, så det svart/gröna kommer fortsatt att finnas kvar med oss!

Ovanstående kommer att förenkla alla vårs vardag i och runt om ÅBK!

Har ni några frågor kan ni alltid höra av er till oss på kansliet, så hjälper vi er så gott vi kan!

Mvh

Styrelse och kansli i Åkersberga BK

Genom Arvid Hjelm Nordin, Kanslist

Tränarna
Md md stor tunn ram
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub