P2009

Fint spel i årets första cuper

Publicerad 2019-01-07 19:17
Redan på årets andra dag var ett av P09 Margretelunds lag iväg till Tyresö och spelade cup och den 4/1 hade vi två andra lag med i Trettondagscupen i Sporthallen i Åkersberga.

Den 2/1 var det "gruppspel" i ST Cupen i Tyresö där Åkersberga BK inledde med seger mot Västerhaninge och Hägersten efter riktigt fint rullande och spelade sedan oavgjort mot Tyresö i den avslutande matchen. ST Cupen fortsatte sedan den 5/1 med "slutspel" där Åkersberga BK ledde med både 1-0 och 2-1 mot Vendelsö i den första matchen, men åkte på en uddamålsförlust innan matchen var slut. Surt, men det blev istället en uddamålsseger mot Hanviken i cupens avslutande match. Härligt jobbat av alla inblandade i ST Cupen.

I Trettondagscupen som anordnades av IFK Österåker "hemma" i Sporthallen den 4/1 hade vi två andra lag med. Ena laget åkte tyvärr på två förluster (mot Valletuna Futsal och IFK Österåker), men spelade en oavgjord match (mot Norrtälje) och vann en match enkelt (mot Bollstanäs). Det andra laget kunde vinna alla sina matcher, mot IFK Österåker, Hammarby, Bollstanäs och Roslagsbro.

Mycket bra kämpat av alla spelare och ledare som var delaktiga i de tre lagen under de här tre dagarna och P09 Margretelund bjöd på bra spel och fint uppförande. Vi har mött flera som vi inte mött tidigare under de här dagarna och skaffat oss nya kontakter, så här ett par dagar efteråt har vi redan fått erbjudanden om att spela nya cuper och matcher mot några av de lag vi mötte under dessa dagar. Kul!

Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub