P2009

Årets sista matcher utomhus

Publicerad 2018-11-18 21:08
På söndagseftermiddagen spelades årets sista matcher utomhus och det gjordes mot tuffast tänkbara motstånd på Stora Mossens IP.

P09 Margretelund var på söndagen inbjudna till Stora Mossens IP för att spela två träningsmatcher mot BP och Djurgården.

BP som vi mött två gånger tidigare spelade väldigt bra och ÅBK hade svårt att komma till. Emellanåt spelade även vi riktigt fin fotboll, men fick aldrig in bollen i mål trots flera chanser och BP vann till slut enkelt.

Efter bara några minuters paus kom Djurgården in på plan som motståndare för ÅBK och även de spelade en fin fotboll. Dock inte på samma nivå som BP och här fick våra spelare lite mer tid med bollen och kunde rulla runt bättre. Åkersberga var det klart bättre laget och satte tre bollar i mål, Djurgården gjorde ett mål på oss men ett stabilt spel från ÅBK gjorde att Djurgården hade det jobbigt.

Nu fortsätter vi att träna utomhus på Margretelunds IP både på tisdag och torsdag och sen är det inomhusträning på lördag morgon i Skärgårdstadshallen. Nästa matcher spelas söndag 9 december då vi har tre lag anmälda till Midvintercupen i Barkarby.

Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub