P2010

Laganda och horn i pannan

Publicerad 2018-06-03 19:52
Thumbnail
När det inte finns tillräckligt med avbytare i sitt egna lag, ja då springer tränarna i ÅBK Maggan och lånar och byter av andra ÅBK Maggan lag. Resultat - stolta tränare och slutkörda barn med högröda ansikten.

Lag orange kan sammanfatta dagens match så här:

Fyra utespelare på plan som höll sina positioner bättre än vad positioner någonsin hållits tidigare. Det var två forwards, och det var två backar. Hårt kämpande på alla positioner och med Forwards som jagade tillbaka i försvar och backar som gick med upp i anfall. Spelavståndet var för det mesta mycket bra och passningarna börjar komma i tid.

Caspar som började i mål klev ut någon meter från mållinjen för att skärma av vinklarna bättre och hann med ett par mycket fina räddningar de få gånger som IFK kom igenom vårt försvar. Det var först i slutet av första som IFK lyckades få till ett mål, följt av ett till, men då var vi trötta och orkade kanske inte riktigt hela vägen hem i försvar. Vi fastnade lite ute vid hörnflaggan. IFK hade 3 avbytare på bänken som dom kunder slänga in, våra sprang sig rödare och rödare i ansiktet och blev krokigare och krokigare då hållen attackerade midjan.

Andra halvlek fortsatte lika bra. Vi hade mest bollinnehav på deras planhalva, och chanser skapades på löpande band. Fina hörnor (som kanske passar sig bättre på 7-manna plan då dom gick över och förbi bakre stolpen) och grymma hemjobb av samtliga spelare på plan.

Det var helt enkelt horn i pannan på killarna idag och när protesterna uteblir när man mitt i match får byta lag - då blir vi ledare grymt stolta. Ni ställer upp för varann - LAGANDA på hög nivå.

Helena Maier, tränare
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub