Dam Senior

Bidra till lagkassan genom provsmakning

Publicerad 2022-01-25 19:26
Vi ÅBK:are har möjlighet att tjäna pengar till lagkassan och klubbkassan genom att delta på smakprovningar av olika slag, som utförs av företaget Tastelab. Det har ni säkert sett i de mail ni får med jämna mellanrum. - Om du har möjlighet, delta gärna på provsmakningarna, hälsar damlagets kassör, Susanne Roth. Då får vi pengar till lagkassan.

På lördag den 29/1 är det dags för provsmakning av Creme cheese. Företaget som arrangerar detta, söker dig mellan 18-45 år, som är vegetarian eller äter allt, men vill minska konsumtionen av animaliska proteiner (kött, fisk, kyckling, mejeri, ägg etc). I mailet du har fått finns länkar till de olika sessioner som äger rum på plats i Margretelundsskolans matsal denna dag. Anmäl dig till en session, via länkarna i mailet. Ange ÅBK Dam som ditt lag.

Så här fungerar konceptet - exempel på hur mycket vi kan tjäna

Till de olika smakprovningar som görs behövs mellan 50-150 personer som uppfyller rätt kriterier. ÅBK fakturerar en viss summa till Tastelab efter varje genomförd smakprovning. Den fakturerade summan delar vi sedan upp mellan ÅBK och de specifika lag som smakprovarna väljer att delta för (ÅBK får 30% och lagen 70%). Ett exempel på hur mycket vi kan tjäna:

I maj 2021 deltog totalt 135 ÅBK-medlemmar i smakprovning av ostbågar, varav 24 tillhörde Pojkar 2010. Pojkar 2010 tjänade då totalt 1 236 kr till sin lagkassa och ÅBK fick 529 kr till klubbens kassa.

Så håll utkik i mailkorgen och försök delta på provsmakningar i den mån du har möjlighet.

Anki
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub