Dam Senior

ÅBK - Lindhagen

Publicerad 2019-05-01 11:47
Match1
Vi är igång och första matchen är spelad. Tyvärr vart det förlust med 3-1. Inte ett resultat som speglade matchen dock men det är andra matchen på full size plan sedan i höstas, det är något vi längtat efter!

Vi är igång! Första matchen spelad och vilken match!!! Vi visste på förhand att Lindhagen är ett bra lag men vi visade ingen respekt utan klev in i matchen direkt. Det blev en jämn match och vi tog ledningen efter en kvart genom ett mål av Maja efter Linneas frispark ??. Med en minut kvar lyckades Lindhagen kvittera, även de efter en frispark.
Även andra halvlek blev en tuff kamp med chanser för båda lagen. Lindhagen lyckades dock under de sista tio minuterna få in två bollar och kunde avgå med segern.

Vi gör en mycket bra match! Och såklart finns det en del att ta med sig och jobb på men det är väl halva grejen med första matchen för säsongen? Vi får inte glömma att på hemma plan tränar vi inte ens på en halv plan, försäsongens matcher har varit mot ett div 1 lag och det här är andra gången sedan i höstas som vi spelar på en full size plan, det ni ;)Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub