Herr Senior

Summering av första halvlek

Publicerad 2019-08-05 07:49
Oscar
Första halvlek är spelad och halvtidsvilan är snart över. Peppen inför andra halvlek är i full gång och lördagen den 10 augusti kliver vi ut på Tuvan för andra halvlek.

Summering av första halvan 2019:

Vi har haft en första halva med blandade resultat, där den skönaste och viktigaste vinsten var i derbyt hemma mot ÅFC! Vi alla brann och kämpade för varandra till vårt yttersta och det gav resultat!

För övrigt har vi spelat väldigt jämt med de flesta lagen men inte fått resultatet med oss. Då vi har kämpat med mycket skador i truppen och några avhopp pga av arbete bla. Detta har gjort att vi har fått kämpa men olika startelvor varje match, som är en tränares mardröm då man inte kan få en stabilitet och trygghet, som man får när man spelar ihop sig i de olika lagdelarna.

Men vi har pratat ihop oss och känner att nu tar vi nya tag inför den andra halvan och ska kämpa för en placering som vi förtjänar. Där målsättningen fortfarande är topp 5.

Men hjälp av några nyförvärv inför hösten och våra skadade spelare är tillbaka tror jag vi kommer att lyckas med målsättningen. Vi behöver påminna oss själva att vi till stor del är en väldigt ung trupp och lär oss fortfarande seniorspelet och det tar tid.

Vi har en ungdomsförening som är bland de största i Stockholm och har spelare som knackar på dörren till A-laget underifrån!

Vi har nu tränat i tre veckor och spelade en träningsmatch den 3/8 mot Riala för att testa på lite spelare och variationer i spelet! Vi fick inte resultatet med oss men svar på många frågor.

Så hoppas vi att många kommer ner den 10/8 för att stötta vårt unga lag i serien! På lördag klockan 16 tar vi emot Bro IK hemma på Tuvan

Forza ÅBK!!

//Oscar

Oscar Estay Jr
Md united
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross
Md pulsenjpeg
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md accez
Md nordic
Md pwh3
Md 001
Md 001
Md kamababjjgruppen01
Md logo doker liten
Md 001
Md d ckteam
Md rosella
Md cropped metonik logga fr eps redigerad 1 1
Md stadfixarna logo 2012
Md nylogo
Md ywc redigerad 1
Md  kersberga kakelshopen
Md fix media
Samarbetspartner
Md arnbergs
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md woody  kersberga
Md kerstins logotype svart
Md autocar 2  team autocar
Md pelican logo
Md  kersbergavaxt130x80
Md allaway logo med text
Md sk rmklipp
Md glcny
Samarbetspartner
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
ÅBK´s nya cafeterialeverantör.
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub