Herr Senior

Nu är vi igång igen

Publicerad 2019-08-10 21:51
13c9f792 7b5d 4ed0 a3f1 bb345c8e08bc
Idag vände serien och resultatet hemma mot Bro blev detsamma som borta, 2-2. Men spelet var bättre vilket lovar gott för resten av säsongen.

Serien vänder vilket betyder att Bro IK stod för motståndet på Tuvan idag. och precis som i bortamatchen blev resultatet 2-2. Och precis som i den förra matchen kvitterade Bro i slutet på matchen.

Första halvlek slutade mållös men både vi och Bro hade flera chanser att göra mål. Spelet såg stabilare ut idag än innan sommaren. En del i det kan nog tillskrivas Wille Fredriksson som idag gjorde säsongspremiär efter att under våren fokuserat på studierna på Polishögskolan. Kul att han är tillbaka. Spelet lovar gott för resten av säsongen.


Tidigt på andra halvlek tar Bro ledningen. Men vi kommer tillbaka ganska snabbt genom mål av Adam efter en bra slagen hörna av Nestor. Sju minuter senare tar vi ledningen genom Samuel efter ytterligare en assist från Nestor. Men Ayhan ska ha en stor del av det här målet med ett starkt närkampsspelet och en snabbt slagen frispark.


Dessvärre kvitterar Bro i slutet på matchen precis som de gjorde i den förra matchen. Den här gången på straff. Riktigt jobbigt att vi inte klarar av att stänga matchen när vi har ledningen.

Nu tar vi nya tag och jobbar på på träningarna, det kan hända att det blir lite avslutsträning... Då kommer trepoängarna att rulla in om vi fortsätter att spela som idag och gör mål på våra lägen.

#ForzaÅBK💚🖤

Mattias Dahllöf
Md united
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross
Md pulsenjpeg
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md accez
Md nordic
Md pwh3
Md 001
Md 001
Md kamababjjgruppen01
Md logo doker liten
Md 001
Md d ckteam
Md rosella
Md cropped metonik logga fr eps redigerad 1 1
Md stadfixarna logo 2012
Md nylogo
Md ywc redigerad 1
Md  kersberga kakelshopen
Md fix media
Samarbetspartner
Md arnbergs
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md woody  kersberga
Md kerstins logotype svart
Md autocar 2  team autocar
Md pelican logo
Md  kersbergavaxt130x80
Md allaway logo med text
Md sk rmklipp
Md glcny
Samarbetspartner
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
ÅBK´s nya cafeterialeverantör.
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub