Herr Senior

Classe reflekterar

Publicerad 2018-05-06 21:34
99e5eb9f a070 409b b4e3 9274e8f280f3
Efter att spelat de två inledande matcherna utan att glänsa riktigt så kom vi då äntligen vi upp i den nivå som vi haft under försäsongens matcher.

Gårdagens match var en ren fröjd i offensiv fotboll som jag ser det. Bra kombinationsspel och variation mellan korta och längre passningar, spelvändningar och djupledsbollar... Vi borde nog haft ett par måls ledning redan i första halvlek, men det kom utdelning i början av andra istället. Tre underbara mål gjorde vi och nu hoppas jag att det ska fortsätta så framåt. Bakåt var det en stabilt och delvis ny backlinje som spelade som om de inte gjort annat tidigare.

Många spelare höjde sig och spelade väldigt bra och det känns kanske lite fel att lyfta någon enskild spelare men vill ändå lyfta upp ett par som jag tycker förtjänar högsta betyg för sin insats igår och det är Wilhelm som inte spelat tidigare i serien som "ägde" vänsterkanten i defensiven men även fyllde på i vårt anfallsspel. Sen är det Jacub som efter en kvart fick spela central anfallare... helt ärligt, hur orkar du springa så mycket och ändå vara helt oberörd efteråt. Att du sedan får utdelning och skapar ytor åt andra spelare framåt är helt underbart och dig väl värt. Znakomicie!

Jag är väldigt nöjd med alla spelares insats och vad som uppstår när alla verkligen "klickar i" så om jag var stolt över killarna efter första matchen trots en tung förlust... så förstår ni nog hur jag och alla ledare känner det just nu. De har jobbat väldigt hårt under lång tid så belöningen när det släpper är svår att beskriva, nu njuter vi och tar lärdom av det vi gjorde bra och går vidare mot nästa helgs match. Vi är redo för första derbyt mot seriefavoriterna "Kulla"

Forza ÅBK!
Framtidens fotbollsklubb!

Classe Sundberg
Md 195x300 banner stadium
Md dunross
Md pulsenjpeg
Md accez
Md nordic
Md ywc redigerad 1
Md pwh3
Md cropped metonik logga fr eps redigerad 1 1
Md rosella
Md d ckteam
Md stadfixarna logo 2012
Md  kersberga kakelshopen
Md fix media
Samarbetspartner
Md arnbergs
Md woody  kersberga
Md kerstins logotype svart
Md nylogo
Md autocar 2  team autocar
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md pelican logo
Md  kersbergavaxt130x80
Md allaway logo med text
Md sk rmklipp
Md glcny
Samarbetspartner
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
ÅBK´s nya cafeterialeverantör.
Md sponsorbanner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub