F2009/2010

Info från föräldramötet m.m.

Publicerad 2019-09-01 12:36
Tack för ett trevligt föräldramöte!

Hej alla,

Tack ni som kom till föräldramötet i tisdags!

En kort sammanfattning av vad vi kom fram till;

- Kallelser till träningar och matcher kommer fortsätta skickas ut, viktigt att man svarar på dessa då det förenklar rapporteringen för klubben (för varje deltagare får klubben en mindre ersättning). Matchkallelserna kommer fortsätta under nuvarande upplägg.

- Genomgång av tränarnas tankar kring upplägg.

- Vi kommer börja förberedelse för övergång till 7-manna till våren.

- Lagkassan är ganska tom, varför vi behöver påfyllning. Laget har fått möjlighet att delta vid herrarnas hemmamatch, vilket innebär att de går in på plan med herrarna innan matchstart, spelar pausfotboll och säljer lotter. För detta får laget intäkterna av lottförsäljningen, max 1000 kronor. Vi behöver dock på fyllning innan dess, separat info kommer.

- Efter mötet har en facebookgrupp skapats för att vi ska se vilka cuper som kan tänkas vara aktuella för laget, samt om det ska vara någon form av försäljning för att inbringa pengar till lagkassan. Sök på ÅBK F10 Föräldragrupp.

- Vi behöver få in aktuell information till alla, samt papper på om det är OK med bilder på era barn. Kommer i separat mail.

- Lagfoto planeras, klubben kommer inte göra någon klubbfotografering förrän till våren som tidigast, så eventuellt fotar vi ett lagfoto själva tills vidare.

- Finns intresse från släkt om att sponsra tjejerna när vi går över till 7-manna så maila Linda intressenternas uppgifter.

Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub