P2010

Össeby IP, Vaxö IP och vår egna Maggan

Publicerad 2019-05-12 21:54
Helgen bjöd på 2 bortamatcher i Sanktan och en hemma i form av Lilla Europaligan. Gemensamt för alla matcher vad grymma kämparinsatser, lagspel och glada miner. Det är kul att spela fotboll när man spelar som ett lag.

Brottby borta bjöd på en mycket jämn match. Bra passningsspel präglade matchen och en grym kämparinsats av grabbarna som var helt slut efter matchen, säger Daniel. Kort och gott ett mycket nöjt lag som kunde åka hem med ett oavgjort resultat , 4-4, där Caspar tilldelades det gröna kortet.

På Vaxö IP mot Vaxholm var det en härlig stämning i laget. Gemensam uppvärmning med glada miner avlöstes av en snabb genomgång av de nya reglerna för året (insparkar i stället för inkast, driv igång spel från sidlinjen, backa till halva plan).

- Alla killar lyssnade och accepterade de positioner som jag tilldelade dom. Inget tjat om vart dom skulle spela. Helt fantastiskt att vara tränare då, säger Helena. Vi hamnade dock lite på fel sida om våra motståndare vid ett par tillfällen och då var Vaxholm snabba till avslut. Trots förlust med 1-5 så slutade dock killarna aldrig att spela fotboll och det var bud på mål även åt vårt håll. Sista perioden slutade 1-1, vilket är det vi tar med oss till nästa match. Caiden tar också med sig ett grönt kort.


Dagen avslutades på Margretelunds IP och årets första Lilla Europaligan match som spelades mot ÅBK Skånsta.

- Våra killar gjorde en grym match, först underläge 0-1 och 1-2 sen bestämde dem sig och vann till slut med 9-2, säger Jan. I målet va som vanligt Åke rena rama muren. Fantastiskt fint passningsspel, verkligen kul att se!

- Ja verkligen jätte roligt att se. Bra jobbat av alla! Dom var verkligen starka tillsammans , säger Shivan.

Helena Maier, tränare
Md output 3py7zr
20190512
Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub