Dam Senior

2019

Publicerad 2019-01-17 13:14
Lagfoto
Säsongen 2019 närmar sig och vi drar igång på riktigt nu. I år (igen) är vi rankade som dom som kommer att åka ur serien, underdogs tycker vi är kul så vi tackar och bockar och ser inte det som något negativt. Välkommen till oss!

Säsongen närmar sig med stormsteg och vi hade en riktig kickoff i går där vi som första lag fick testa på supercenters första anläggning i Europa. Den ligger i Danderyd och är perfekt för teknik, spelförståelse, lyfta blicken och bara ha en massa skoj med boll. Nästa vecka drar vi även igång med 2 fyspass i veckan tillsammans med vår bästa fystränare linda, inomhusträningarna fortsätter och utomhus träningarna om någon vecka.

Inför i år har vi fått behålla våra spelare, några är borta i varmare breddgrader under försäsongen men är redo och klara när matcherna drar igång i april. Vi har också fått upp Lisa från juniorerna, våran egen lilla målspruta. Hon spelade majoriteten av matcherna med oss förra året men ingår i år i vår trupp. Hilda har också tillkommit till gruppen. En fantastiska tjej med spelförståelse och rätt inställning. Den här tjejen har varit topp 5 inom svensk tennis och har nu valt att hänga med oss. Sen har vi även mini Nähl eller Jacueline som hon egentligen heter. En återvändare som vi varmt välkomnar tillbaka. Teknisk, stabil och jäkla vinnarskalle hittar vi i den här tjejen. Kul att du vill snöra på dig skorna igen! Sist men inte minst har vi Hanna. Lagets solstråle och kämparanda. Förra året i Victoria cup gick hennes knä sönder och har därför varit borta en längre tid. Nu har hon äntligen fått börja träna igen och vi längtar så till att du får vara med oss under matcherna.


Md 195x300 banner stadium
Md stora coop logotyp b 250x124
Md dunross senaste
Md 2 avsedd f r banner p  hemsida med l nk till obos
Md kamababjjgruppen01
Md max logo payoff liten
Md 001
Md accez
Md logo doker liten
Md nordiceco small black green
Md pwh3
Md nylogo
Md fix media
Samarbetspartner
Md farghuset logo
Samarbetspartner
Md logo02
Md logo02
Md af logo
Md bingo stockholm
Md minibarlogo stolt cafeteria partner
Md bergamunken cmyk
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub